Selecteer uw taal

Voorstelling

 

Exponent Challenge Services biedt meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van opleiding op touwenparcours en verwante activiteiten. Onze trainers zijn gespecialiseerd in de technische aspecten van touwenparcours en in het ervaringsgericht begeleiden van parcoursactiviteiten. Daarnaast zijn ze vertrouwd met andere 'verticale' omgevingen zoals rotsen, industriële constructies en hoogbouw. Onze trainers geven niet alleen opleiding op touwenparcours maar ook opleidingen over touwinterventies in die andere omgevingen. Het zijn vakmensen, erkend door organisaties in binnen- en buitenland.

Exponent Challenge Services is de zusterorganisatie van de bouwfirma Exponent Technology, gespecialiseerd in opleiding en advies m.b.t. programmaveiligheid.

Exponent Challenge Services gaf trainingen en workshops in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Schotland, Denemarken, Noorwegen, Finland,  Zwitserland, Hongarije, Turkije, Singapore,  Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, de Verenigde Staten  en Peru.

Exponent Challenge Services werkt actief mee aan de uitbouw van outdoor education via medewerking aan werkgroepen (o.a. EEE, ERCA), de belangrijkste internationale symposia (o.a. AEE,ERCA, ACCT) en het publiceren van artikels.

We value your privacy

We use cookies only to enhance your browsing experience. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.